E-mail:contact@carostyle.ro
Telefon: 0757487136

Termeni

I. Despre Noi

Prezentul serviciu este oferit de SC BEAUTYS BY VICTORY SRL cu sediul in Sibiu, Str. Siretului nr 11 bl 11, inmatriculata in Registrul comertului sub nr. J 32/63/2016, avand cod unic de inregistrare 35432303 , denumita in cele ce urmeaza Societatea.

Www.carostyle.ro este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor cosmetice afisate. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin site sau telefon. 

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta astfel:

Prin posta la adresa de corespondenta: Sibiu, str Siretului nr 11 bl 11 sc C ap M4

Prin e-mail la urmatoarele adrese: contact@carostyle.ro

0757487136 - pentru intrebari referitoare la procedura de plasare a comenzilor, confirmare sau anulare comanda, metode de plata, metode de livrare, etc.;

pentru initiere colaborari si parteneriate.

Prin telefon la numarul:0757487136

Prin fax la numarul: -

II. Raspunderea noastra

www.carostyle.ro, nu poate fi facuta responsabila pentru nici o paguba cauzata clientului din cauze directe sau indirecte care nu depind de vointa sau culpa www.carostyle.ro, cum ar fi respectarea conditiilor de utilizare si utilizarea in functie de descrierea continutului produselor de catre clientul cumparator. Beautys by Victory SRL nu se face responsabila pentru utilizarea neadecvata sau defectuoasa a produselor de catre clientii cumparatori.

III. Proprietatea Intelectuala

Continutul si designul www.carostyle.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat in mod expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele www.carostyle.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii. 

Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale www.carostyle.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii. 

Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a www.carostyle.ro , atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul www.carostyle.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

IV. Inregistrarea ca utilizator

Site-ul www.carostyle.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului www.carostyle.ro sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a www.carostyle.ro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.

Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile www.carostyle.ro.

Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.

www.carostyle.ro poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sau prin orice alta metoda de plata acceptata de www.carostyle.ro . Daca aveti mai putin de 14 (paisprezece) ani, puteti achizitiona produsele www.carostyle.ro , numai cu ajutorul unui parinte sau tutore. 

www.carostyle.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie.

V. Datele Personale

Prin inregistrarea ca utilizator al www.carostyle.ro va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email, data nasterii dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului www.carostyle.ro . De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele www.carostyle.ro va trebui sa ne comunicati o adresa de e-mail valida precum si alte date legate de dvs. Va rugam sa accesati pagina in care va este prezentata Politica de Confidentialitate pentru a va informa cu privire la informatiile colectate de www.carostyle.ro , cu privire la modul in care sunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejarea intimitatii dvs.

VI. Procedura de cumparare

Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe www.carostyle.ro este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:

- identificarea si alegerea produselor

- inregistrarea dvs. ca utilizator al www.carostyle.ro 

- efectuarea platii produselor. Plata se efectueaza online sau prin transfer bancar/ordin de plata, in conditiile reglementate la Capitolul VII, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, pretul livrarii si, daca este cazul, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG 448/2005.

- livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita, daca este cazul, de certificatul de garantie, de certificatul cu privire la service-ul post-vanzare asigurat de catre producator/ importator/ distribuitor si/ sau alte certificate daca este cazul.

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.carostyle.ro , sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Site-ul isi deruleaza operatiunile.

VII. Cum cumpar

- Se alege produsul din categoria dorita sau prin motorul de cautare

- se specifica cantitatea dorita si se apasa butonul adauga in cos

- se vor continua etapele de confirmare a comenzii care poate fi realizata cu inregistrarea sau fara inregistrarea contului

- in aceasta etapa vor fi solicitate informatiile de livrare si de plata pentru a putea fi confirmata comanda

- dupa realizarea comenzii veti primi un e-mail in care veti fi notificati ca s-a primit solicitarea dumneavoastra (veti primi un rezumat scris al comenzii dumneavoastra)

VII.1. Preturile

Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate www.carostyle.ro  reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 20%, valabila in Romania). Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada.

VII.2. Metode de plata / livrare

Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: transfer bancar/ordin de plata sau numerar/cash la livrare.

- Daca ati ales ca metoda de plata transferul bancar/ordin de plata, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda plasata si va ofera informatiile relevante pentru comanda si plata. Aceste informatii le veti primi si prin e-mail, sub forma unei facturi (detalii in cap. VII.2.1).

- Daca ati ales sa platiti numerar/cash la livrare, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda dvs., sub forma unei facturi, urmand sa efectuati plata produsului catre persoana care efectueaza livrarea.

Taxa de livrare este de: depinde de locatiea unde se trimite. Va fi comunicata inaintea livrarii unui colet.

In situatia in care valoarea cosului de cumparaturi depaseste 250 lei, puteti beneficia de transport Gratuit.


VII.2.1. Cum cumpar si platesc produse de pe site-ul www.carostyle.ro prin transfer bancar/ordin de plata?

Puteti cumpara produse prin www.carostyle.ro urmand 3 pasi:

a se completa de persoana care face site-ul

VIII. Garantie si service postvanzare

Pentru orice detalii legate de garantie va rugam sa contactati departamentul de vanzari la adresa de e-mail: contact@carostyle.ro

IX. TERMENI SI CONDITII pt returnarea produselor

Pozele sunt cu caracter informativ si nu reproduc intotdeauna cu exactitate produsul.

Conform Ordonantei nr. 34/2014, privind regimul juridic al contractelor la distanta, produsele se returneaza in termen de 14 zile calendaristice, de la primirea coletului. 

In situatia mentionata mai sus, clientii pot returna, in termenul prevazut mai sus, produsele cumparate:

Cosmetice

- cu eticheta originala;

- cu toate accesoriile aferente;

- fara urme de utilizare, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura;

- fara ambalaj deteriorat, zgarieturi

- sa fie sigilate

Daca produsul returnat a fost insotit de un cadou, se returneaza si respectivul cadou.

Daca ati achizitionat mai multe produse de acelasi fel si doriti sa le returnati pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul produselor fiind acceptate doar in cazul in care sunt sigilate (in cazul produselor sigilate de catre producator, cu scopul de a proteja continutul).

In cazul in care produsul prezinta semne de folosire si uzura, conform Ordonantei 34/2014 " Consumatorul este responsabil doar în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor".

S.C Beautys by Victory SRL se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de 14 zile de la primirea formularului de returnare (din josul paginii).

Rambursarea poate fi intarziata pana cand coletul retur este receptionat de catre carostyle.ro sau pana la receptionarea unei confirmari de expediere a coletului catre carosyle.ro, luandu-se in considerare data cea mai apropiata.

Cheltuielile de expeditie vor fi suportate conform Ordonantei 34/2014 "Consumatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor". Suma inapoiata clientului nu include costurile de transport sau de ramburs, ci doar valoarea de achizitie a produsului.

Toate produsele returnate, pentru care se returneaza suma integrala inapoi, trebuie să indeplineasca, de asemenea, conditiile mentionate mai sus. 

Ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea unui retur in cazul unor retururi repetate savarsite de client si in cazul in care produsele returnate nu indeplinesc conditiile de retur prevazute mai sus.

X. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de spam. In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. www.carostyle.ro isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.carostyle.ro , transmiteti, in afara cazurilor in care Societatea indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.carostyle.ro , cedati dreptul Societatii de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma, dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati; ca materialele postate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale www.carostyle.ro.

www.carostyle.ro are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge, orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe Site. www.carostyle.ro nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe Site. www.carostyle.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

XI. Forta Majora

www.carostyle.ro ,  nu poate fi facuta responsabila pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa www.carostyle.ro . Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la www.carostyle.ro , lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.carostyle.ro , erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

XII. Publicitatea

www.carostyle.ro poate afisa in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea www.carostyle.ro si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

XIII. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale

www.carostyle.ro respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email: www.carostyle.ro , sau sa ne contactati la numerele de fax si telefon, sau la adresa de corespondenta, afisate la capitolul Despre noi din prezentul contract.

XIV. Legislatia aplicabila

Serviciile oferite de Societate prin intermediul www.carostyle.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002, care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.

Termenii si conditiile www.carostyle.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul SC BEAUTYS BY VICTORY SRL. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoresti competente din Romania.

XV. Prezentarea ofertei

SC BEAUTYS BY VICTORY SRL isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul www.carostyle.ro , fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul www.carostyle.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul www.carostyle.ro au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.

XVI. Politica de confidentialitate

Operatorul de activitati comerciale pe internet www.carostyle.ro , compania SC BEAUTYS BY VICTORY SRL stocheaza si prelucreaza datele cu caracter personal, in conformitate cu Legea privind protectia datelor cu caracter personal Nr. 677/2001, cu modificarile si completarile ulterioare.

XVII. Protejarea datelor dumneavoastra

Toate informatiile despre clientii nostri sunt protejate impotriva oricarei utilizari abuzive. Datele sunt stocate pe serverele proprii situate in incinta societatii. Serverele nu sunt conectate la reteaua publica de Internet, in asa fel incat nici o persoana neautorizata nu le poate accesa.

Informatiile personale pe care le furnizati in momentul achizitionarii sunt complet confidentiale si in nici un caz nu vor fi furnizate catre terti. Datele cu caracter personal vor fi folosite doar pentru activitatile asociate cu executarea comenzii.

La cererea scrisa a clientului datele personale ale pot fi sterse din baza de date.

Adresa de corespondenta

SC BEAUTYS BY VICTORY SRL

Str. Siretului nr 11 bl 11 sc C ap M4 Sibiu

Romania


Program de lucru cu clientii

L-V: 09:00 - 18:00

S-D: inchis


Tel: 0799781499

Email: contact@carostyle.ro


Modalitati de dezabonare de la newsletter(stergerea adresei din baza de date cu abonati)

A se completa de persoana care face site-ul

Stergerea datelor personale

A se completa de pers. care face site-ul

Termeni si conditii pentru returnarea produselor & Formularul de returnare

Conform Ordonantei nr. 34/2014, privind regimul juridic al contractelor la distanta, produsele se returneaza in termen de 14 zile calendaristice, de la primirea coletului.

In situatia mentionata mai sus, clientii pot returna, in termenul prevazut mai sus, produsele cumparate:

Cosmetice

- cu eticheta originala;

- cu toate accesoriile aferente;

- fara urme de utilizare, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura;

- fara ambalaj deteriorat, zgarieturi

- sa fie sigilate

Daca produsul returnat a fost insotit de un cadou, se returneaza si respectivul cadou.

Daca ati achizitionat mai multe produse de acelasi fel si doriti sa le returnati pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul produselor fiind acceptate doar in cazul in care sunt sigilate (in cazul produselor sigilate de catre producator, cu scopul de a proteja continutul).

In cazul in care produsul prezinta semne de folosire si uzura, conform Ordonantei 34/2014 " Consumatorul este responsabil doar în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor".

SC Beautys by Victory SRL se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de 14  zile de la primirea formularului de returnare (din josul paginii).

Rambursarea poate fi intarziata pana cand coletul retur este receptionat de catre carostyle.ro sau pana la receptionarea unei confirmari de expediere a coletului catre carosyle.ro, luandu-se in considerare data cea mai apropiata.

Cheltuielile de expeditie vor fi suportate conform Ordonantei 34/2014 "Consumatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor". Suma inapoiata clientului nu include costurile de transport sau de ramburs, ci doar valoarea de achizitie a produsului.

Toate produsele returnate, pentru care se returneaza suma integrala inapoi, trebuie să indeplineasca, de asemenea, conditiile mentionate mai sus.

Ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea unui retur in cazul unor retururi repetate savarsite de client si in cazul in care produsele returnate nu indeplinesc conditiile de retur prevazute mai sus.

XIX. Declinarea responsabilitatii

Produsele prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar anumite caracteristici pot diferi fata de poze (culoare, aspect, ...). Echipa carostyle.ro incearca sa va prezinte cat mai detaliat si corect produsele si sa respecte acuratetea informatiilor. Totusi, carostyle.ro nu garanteaza ca descrierea produselor si a serviciilor precum si continutul acestui website este lipsita de erori, completa si actuala. S.C. Beautys by Victory S.R.L. nu-si poate asuma responsabilitatea ca toate produsele expuse sunt disponibile in stoc. Din acest motiv, firma isi rezerva dreptul de a nu onora comanda daca produsele nu mai sunt disponibile. Daca un produs oferit de magazinul nostru nu corespunde descrierii sau este trimis eronat, clientul poate cere returnarea contravalorii, dar nicio alta despagubire suplimentara.