E-mail:contact@carostyle.ro
Telefon: 0757487136

Pentru Profesionisti

Esti un profesionist? CAROSTYLE vine în ajutorul make-up artiștilor si nail artistilor, pentru că știm cât de important este să lucrezi cu produse profesionale si de calitate.

Pentru a beneficia de discountul de 20% acordat de CAROSTYLE, va rugam sa ne transmiteti pe email la contact@carostyle.ro, acte justificative (document de identitate, diploma make-up artist, nail artist sau cosmeticiana, acte infiintare societate - daca exista, adresa unui blog sau pagină Facebook unde se găsesc fotografii ale lucrărilor dumneavoastră).

Imediat dupa trimiterea actelor puteti trimite si o comanda. Nu este necesar sa asteptati confirmarea de primire a mesajului. 

In cazul in care aveti nevoie de mai multe informatii, contactati-ne la tel.0757487136 sau pe email la: contact@carostyle.ro

Pentru a beneficia de discount, adauga cuvantul PRO inainte de finalizarea comenzii.

Vă reamintim că ne rezervam dreptul de a aproba sau a respinge cererile de PRO și de a mai cere documente dacă este cazul. De asemenea dorim să vă aducem la cunoștință că reducerea PRO nu poate fi înstrăinată. Reducerea PRO nu se adaugă la alte oferte sau promoții.


Vă rugăm să ne trimiteți documentele in care inscrisul se vede CLAR!